Brouwerij & Proeverij d'n Drul is gevestigd in de voormalige Dorpssmederij, van oudsher een plek waar een oeroud ambacht werd uitgeoefend. Dat de dorpsbrouwerij daar haar intrek heeft genomen is een prachtige voortzetting van de ambachtelijke geschiedenis.

Bij een echt en eerlijk product hoort ook echt en eerlijk ondernemerschap. Goede spullen gebruiken, bewust omgaan met mens en milieu. Maar ook samenwerken met het werkbedrijf van Pluryn om plek bieden aan mensen die daarmee een zinvolle besteding vinden.
 
Gewoon goed zijn, hier wordt met beide benen stevig op de grond gedacht en gewerkt. Dat werkt in alles door. Wij trekken ons eigen spoor. Geen fratsen, geen buitenkant, maar met eerlijke en ambachtelijke kunde juist iets persoonlijks toevoegen aan de wereld. Dat kan alleen maar met aandacht voor kwaliteit en vakmanschap, samen met onze persoonlijke touch; we doen het op onze manier. Dus met veel gevoel en kennis mooie bieren maken. En die vervolgens optimaal tot z’n recht laten komen in ons Proeflokaal. Want bij brouwen hoort proeven. Zeker in Groesbeek, waar ze dat pru’ve (zeg prúúúve) als het ware uitgevonden hebben.

Wijs geworden in de speciale bieren-arena doen wij ons eigen ding. Met passie, maar ook met de blik gericht op waar we naar toe willen, daar waar we willen zijn. We zijn volwassen geworden en hebben onze eigen plek verworven – kwalitatief, zakelijk en in de samenleving. We weten waar we voor staan. Daarom kunnen we oprecht zijn wat we zijn geworden: een eerlijke, eigenzinnige en stevige brouwerij met veel potentie waar mooie bieren ontwikkeld en gemaakt worden.